MoonSisters

Tijdens de MaanCirkels werken we gezamenlijk aan aanroepen van de krachten en het neerzetten van het beschermend veld; iedere vrouw heeft een actieve rol in de Cirkel. Om ervoor te zorgen dat alle belangrijke aspecten van het ritueel aan bod komen, werken we met het MoonSisters deck, dat werd ontwikkeld door beeldend kunstenaar en drijvende kracht achter MoonSisters, Camile Smeets.

Elke kaart van het deck vertegenwoordigt één van de stappen van het ritueel, zoals het ‘smudgen’, gronden, uitnodigen van Moeder Aarde, Vader Kosmos en de windrichtingen om aanwezig te zijn bij het ritueel, evenals een beschrijving van de geleide meditaties. Aan het begin van het ritueel kiest elke vrouw één of meer kaarten uit het deck. Op de kaarten staan de spreuken of gebeden die bij elke stap horen, zodat de deelnemers aan de MaanCirkel door het hele ritueel heen worden geleidt. Hierdoor kun je ook zonder eerdere MaanCirkel-ervaring aansluiten en je vol vertrouwen mee laten nemen in het proces.

Op dit moment organiseer ik zelf geen MaanCirkels gepland, aangezien we in 2022 emigreren naar Zweden. Mijn intentie is om, wanneer we in Zweden gesetteld zijn, naar verwachting in de regio Småland, weer MaanCirkels te organiseren met gelijkgestemde vrouwen. Wanneer het bovenstaande je aanspreekt en je woont in deze regio, stuur me gerust een mail: info@yoganina.eu . Ik houd je graag op de hoogte wanneer er nieuwe Cirkels op de agenda komen! Woon je in Nederland en zoek je een MaanCirkel, kijk even op de website van MoonSisters. Hier vind je een kaart van Nederland waarop de andere MaanCirkels zijn aangegeven.

Reacties zijn gesloten.